DeLex Media organiseert een serie online seminars over de nieuwe Franchisewet die naar verwachting per 1 januari 2021 in werking treedt. Uiteraard heeft deze wet gevolgen voor zowel franchisenemers- als gevers. De gevolgen voor franchiseovereenkomsten, privacy en marketing zijn aanzienlijk.

Bert-Jan van den Akker, Esther Brons-Stikkelbroeck en Eva de Vries bespreken gedurende vier seminars de algemene en praktische aspecten van deze nieuwe wet.

De serie gaat van start op donderdag 17 december 2020 met een inleiding in het Franchiserecht en IE, verzorgd door Bert-Jan van den Akker. Op donderdag 21 januari 2021 geeft Esther Brons een verdiepend seminar. Onderwerpen die deze ochtend aan bod komen zijn onder andere de precontractuele fase, de goodwillregeling en het informatiedossier. Op donderdag 4 februari 2021 zal Eva de Vries een verdieping geven op de privacy aspecten van de wet. En tot slot ligt op donderdag 25 februari 2021 de focus op de praktische toepassing van franchisecontracten.