Over NJB

Het Nederlands Juristenblad (NJB) is dé toonaangevende bron voor juristen. Het NJB is een belangrijk platform voor juridische discussies, wordt regelmatig geciteerd in de algemene publieksmedia en biedt U een signaleringsfunctie voor wetgeving, rechtspraak, literatuur, nieuws, evenementen en juridische vacatures.


Iedere week de essentie in uw brievenbus of op uw beeldscherm.

Het NJB is er als tijdschrift, en als online uitgave in Navigator. In Navigator kunt u ook goed en gedetailleerd zoeken (bijvoorbeeld op trefwoord ) in jaargangen van het NJB (vanaf 2007). In  Navigator treft u bovendien een uitgebreid PDF-archief aan als u op zoek bent naar oude afleveringen (vanaf 1980).

De website (www.njb.nl)  van het NJB heeft tot doel u op de hoogte te brengen van het belangrijkste recente juridische nieuws en actuele discussies. NJBlog maakt prominent deel uit van de site en biedt gelegenheid voor interactie en discussie. De website heeft in principe geen archieffunctie voor het blad; als u in de database van het NJB wilt zoeken kunt u dat het beste in Navigator doen. Op de site van het NJB treft u wel een archief aan van de wetgeving die in het blad wordt gesignaleerd en gevolgd.

Het wetgevingsarchief op de website is momenteel tijdelijk vrij toegankelijk, maar zal over niet al te lange tijd weer alleen beschikbaar zijn voor onze abonnees.

Met het NJB heeft u een betrouwbaar, compleet en actueel informatiepakket in handen. Nog geen abonnee van het NJB? Zie de gegevens over abonnementen op de homepage van deze website of ga naar www.wolterskluwer.nl/shop.Lees en doorzoek het NJB online in Navigator

Inloggen

Poll: Zit er toekomst in Legal Visions?

Op onze site vindt u een video presentatie van een arrest van de Raad van State.  Wat zou u er van vinden wanneer wij, bijvoorbeeld wekelijks, de belangrijkste uitspraken (straf-, privaat- en bestuursrecht) door middel van content-visualisatie aan u zouden presenteren? En ziet u videopresentaties een rol spelen binnen uw kantoor, bijv. bij het jurisprudentieoverleg (zie de tweede poll hieronder)?

  • Ha, eindelijk! Ik zou het lezen van stukken graag willen afwisselen met het kijken naar visuals om bij te blijven (64) Ha, eindelijk! Ik zou het lezen van stukken graag willen afwisselen met het kijken naar visuals om bij te blijven (64) 65%
  • Nee, dank. Er gaat niets boven het geschreven woord (34) Nee, dank. Er gaat niets boven het geschreven woord (34) 35%

Totaal aantal stemmen: 98

Datum van plaatsing: 08/06/17

Poll: Zou u videopresentaties gebruiken?

Ziet u videopresentaties een rol spelen binnen uw kantoor bijv. bij het jurisprudentieoverleg?

  • Nee, ik zie de toegevoegde waarde daar niet zo van in (63) Nee, ik zie de toegevoegde waarde daar niet zo van in (63) 64%
  • Ja, een videopresentatie voegt hier echt iets toe (35) Ja, een videopresentatie voegt hier echt iets toe (35) 36%

Totaal aantal stemmen: 98

Datum van plaatsing: 08/06/17

Agenda

Afbeelding

Ontmoet vakgenoten en bespreek actuele onderwerpen in de LinkedIn-groep van het Nederlands Juristenblad.

 

 

U maakt gebruik van een verouderde browser

Het gebruik van een verouderde browser maakt uw computer onveilig en tevens ongeschikt voor het optimaal raadplegen van deze website.

De website van het NJB - Nederlands Juristenblad is namelijk geoptimaliseerd voor een nieuwere versie van uw browser.
In de meeste gevallen waarin het fout gaat, betreft dit het gebruik van de Internet Explorer browserversie 7 of 8.
Deze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 9 en hoger, Google Chrome, Safari en Firefox.

Bekijk hier of er een nieuwere versie van uw browser beschikbaar is.