Archief

Vanaf heden is het (kleine) archief van het NJB op de website niet meer toegankelijk. Wegens technische redenen is het op dit moment nog niet mogelijk om de website te voorzien van een inlogscherm dat het archief afschermt voor niet-abonnees.

Als NJB Compleet abonnee kunt u uiteraard terecht op onze Navigator waar u een uitgebreid digitaal archief aantreft van het NJB. Daar kunt u goed en gedetailleerd zoeken (bijvoorbeeld op trefwoord). Onder 'Nederlands Juristenblad (portal)' treft u de jaargangen 2007 t/m 2015 aan. Bent u op zoek naar oude jaargangen vanaf 1995, dan kunt u deze vinden onder 'Nederlands Juristenblad (PDF)'. Daar treft u een uitgebreid PDF-archief aan, dat nog is uit te breiden met een Archief-module tot 1980.

Bent u nog geen Online abonnee? U kunt uw abonnement omzetten in een Online of Compleet abonnement voor dezelfde basisprijs, u betaalt alleen het btw verschil. (Het btw tarief voor online uitgaven is 21% i.p.v. 6% voor het tijdschrift.) Voor de lopende factuurperiode zal Wolters Kluwer u het btw-verschil niet in rekening brengen, bij de eerstvolgende verlenging wordt het Online of NJB Compleet abonnement met het daarvoor geldende btw tarief in rekening gebracht. Daarnaast kunt u het NJB uitbreiden met eFolio (elektronisch tijdschrift voor uw tablet). Hiervoor geldt als Tijdschrift-abonnee ook het btw verschil, zoals hiervoor beschreven. Kijk hier

Wilt u uw abonnement omzetten of heeft u vragen hierover, neem dan contact op met onze Klantenservice.

U maakt gebruik van een verouderde browser

Het gebruik van een verouderde browser maakt uw computer onveilig en tevens ongeschikt voor het optimaal raadplegen van deze website.

De website van het NJB - Nederlands Juristenblad is namelijk geoptimaliseerd voor een nieuwere versie van uw browser.
In de meeste gevallen waarin het fout gaat, betreft dit het gebruik van de Internet Explorer browserversie 7 of 8.
Deze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 9 en hoger, Google Chrome, Safari en Firefox.

Bekijk hier of er een nieuwere versie van uw browser beschikbaar is.