Ingezonden mededeling

Executive Program Financieel Forensisch Deskundige

Prof. Dr. Peter Diekman RA  heeft samen met de Erasmus School of Accounting & Assurance (ESAA) het Executive Program ‘Financieel Forensisch Deskundige’ ontwikkeld.

De start van dit programma is op vrijdag 16 september.

Op donderdag 19 mei 2016 (vanaf 19.30 uur) organiseert ESAA Erasmus Universiteit Rotterdam een kennismakingsbijeenkomst van het Executive Program Financieel Forensisch deskundige.

Graag nodigen zij u hierbij uit om deel te nemen aan deze bijeenkomst.

Het Executive Program Financieel Forensisch Deskundige legt de verbinding tussen de juridische- en financiële discipline en biedt u de mogelijkheid u verder te bekwamen in het uitvoeren van onderzoeken naar malversaties.

Financieel Forensisch Onderzoek richt zich op waarheidsvinding als er een vermoeden is van financiële criminaliteit (zoals fraude, witwassen, financiering van terrorisme en corruptie). Voor de uitvoering van deze onderzoeken is expertise vereist van zowel de accountants als de juristen.

Het Executive Program richt zich op de verbinding tussen de accountancy en de rechtswetenschap met als doel het bereiken van een effectiever en efficiënter onderzoek.

Het curriculum van de opleiding bestaat uit o.a. de volgende vakkken: Financieel rechercheren, forensic valuation, forensic IT, ethiek, psychologie, interviewtechnieken en enkele juridische vakken. Door de inbreng van betrokken hoogleraren en docenten uit de praktijk bent u verzekerd van state-of-the-art wetenschappelijke kennis en methodieken.

Meer informatie over het Executive Program Financieel Forensisch Deskundige kunt u vinden op de website van het ESAA.

Voor verdere vragen en aanmelden voor de kennismakingsbijeenkomst kunt u een email sturen met uw contactgegevens naar mw. Henny van den Bergh, vandenbergh@ese.eur.nl, telefoonnummer 010-4081521.

 

Datum:

19 mei 2016 vanaf 19:30 en 16 september 2016 t/m 10 maart 2017

Locatie:

Erasmus Universiteit Rotterdam

Kosten:

Gehele leergang: € 7200. Er kan per module worden ingeschreven.

Informatie en aanmelden:

Voor verdere vragen en aanmelden voor de kennismakingsbijeenkomst kunt u een email sturen met uw contactgegevens naar mw. Henny van den Bergh, vandenbergh@ese.eur.nl, tel. 010-4081521.
AanmeldenLees en doorzoek het NJB online in Navigator

Inloggen

Agenda

Afbeelding

Ontmoet vakgenoten en bespreek actuele onderwerpen in de LinkedIn-groep van het Nederlands Juristenblad.

 

 

U maakt gebruik van een verouderde browser

Het gebruik van een verouderde browser maakt uw computer onveilig en tevens ongeschikt voor het optimaal raadplegen van deze website.

De website van het NJB - Nederlands Juristenblad is namelijk geoptimaliseerd voor een nieuwere versie van uw browser.
In de meeste gevallen waarin het fout gaat, betreft dit het gebruik van de Internet Explorer browserversie 7 of 8.
Deze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 9 en hoger, Google Chrome, Safari en Firefox.

Bekijk hier of er een nieuwere versie van uw browser beschikbaar is.